Facebook попереджатиме користувачів у разі публікації їхніх фото

Facebook попереджатиме користувачів у разі публікації їхніх фото. Фото: Facebook

Facebook сповіщатиме користувачів, що хтось опублікував фото з ними. Навіть якщо їх не позначили. Це стане можливим завдяки системі розпізнавання облич, пише BussFeed News.

Юзер зможе або позначити себе на світлині, або поскаржитися – якщо він не хочу, щоб фото з’являлося в Facebook.

Однак соцмережа не повідомлятиме про публікацію фотографії, якщо сторінка захищена налаштуваннями приватності та закрита для користувачів. До того ж, кожен користувач може вимкнути функцію розпізнавання обличчя у налаштуваннях.

Facebook також буде боротися з фейковими  акаунтами: користувач отримає повідомлення, якщо хтось використовуватиме його фото на аватарці.

Нещодавно соцмережа запустила нову функцію, яка отримала назву “Snooze“. Вона дозволяє приховувати на 30 днів пости від спільнот і друзів, які з’являються у стрічці новин.